Producator roman de incaltaminte din PVC si din EVA; Producator incaltaminte de protectie: cizme apa noroi, cizme electroizolante si de pescar. Distribuitor de incaltaminte

Despre Babol Exim

Cu o vechime de peste 20 de ani, societatea noastră a dezvoltat departamentul de producție de încălțăminte (cizme, saboti, papuci, gumari, galosi, ghete din PVC și cauciuc), cât și pe partea de distribuției , având în acest moment o rețea de distribuitori care acoperă toate zonele din Romania.

Pe langa articolele produse de noi (cizme, saboti, papuci, gumari, galosi, ghete din PVC ) , comercializam si articole importate din Turcia (papuci, sandale, cizme, saboti medicinali)  de la GEZER, cea mai mare fabrică de încălțăminte, și din China (gamă variată de incaltaminte sport si papuci ).

Din anul 1997 până în prezent am investit constant în calitatea produselor noastre, achiziționând utilaje de ultimă generație din Italia, urmând ca in anul 2003 sa aducem în Romania primele utilaje Ottogalli (cea mai prestigioasă companie producătoare de mașini de injecție).

În luna mai a anului 2005 am început colaborarea cu doua dintre cele mai mari rețele de hypermarketuri din Romania: Cora si Carrefour , iar la inceputul  anului 2011, s-a alaturat și magazinele din reteaua Kaufland .

În anul 2007, continuând procesul de dezvoltare, compania noastră a început și productia de încălțăminte din spumă EVA, achizitionând utilaje performante din China.

De-alungul anilor am diversificat in mod constant gama de produse , având astazi, peste 200 de modele (cizme, saboti, papuci, gumari, galosi, ghete din PVC , cizme de pescar si combinezoane) atat din PVC, cat si din EVA.

Furnizăm și distribum în majoritatea orașelor mari din Romania, cautând să dezvoltam rețeaua de distribuție cu distribuitori locali.

Produsele noastre se găsesc la magazinele din Dragonul Roșu, numărul 3, și la depozitul din zona Pallady –sector 3.

Mai jos găsiți principalele categorii de produse:
Cizme PVC http://babol.ro/categorii/22-cizme.html
Cizme de pescar http://babol.ro/categorii/31-cizme-pescar.html
Saboți medicali http://babol.ro/categorii/21-saboti-medicinali.html
Papuci de casă http://babol.ro/categorii/23-papuci-de-casa.html 
Papuci de plajă http://babol.ro/categorii/32-papuci-de-plaja.html
Încălțăminte pentru copii http://babol.ro/categorii/29-incaltaminte-copii.html
Galoși și ghete http://babol.ro/categorii/24-galosi-si-ghete.html